Djantite.BG е Вносител на Марката джанти Borbet - Тези две марки са в Перфектна Комбинация

2021-11-27
Djantite.BG е Вносител на Марката джанти Borbet - Тези две марки са в Перфектна Комбинация
Един от най-важните производители на алуминиеви джанти за търговеца на едро Djantite.BG е немската компания Borbet GmbH. Автомобилните ентусиасти сигурно са се сблъсквали с това име, особено в контекста на оборудването на автомобила с атрактивни джанти от алуминиеви сплави.

Borbet е семеен бизнес с корени от 1881 г., когато Густав Борбет стартира леярна за месинг в Алтена, Вестфалия. През 1928 г. Wilhelm Borbet разширява производството си с алуминиеви пясъчни отливки. Петер Вилхелм Борбет през 1962 г. премества компанията в днешната централа в Халенберг-Хесборн. Първоначално на новото място се произвеждат различни отливки, а през 1977 г. започва производството на джанти от лека метална сплав.

През 1987 г. се ражда звезда: легендарното колело Borbet A, което е световен успех. Петер Вилхелм Борбет обяви нова ера в историята на компанията. Големият проект срещна бързо нарастващото глобално търсене на висококачествени джанти от лека сплав, което позволи на компанията да ускори развитието си – нови инвестиции и придобивания.

Оттогава Borbet се превърна в световен лидер в производството на алуминиеви джанти. Като група, той присъства в осем локации на три континента, има множество фабрики в Германия, Австрия, САЩ (Алабама) и Порт Елизабет, Южна Африка. Цели 96% от продукцията са оригинални OEM джанти за производители на автомобили (напр. BMW, Chrysler, Daimler AG, Ford, General Motors, Porsche, Volkswagen AG), а останалите се произвеждат за вторичния пазар.

Днес Borbet се свързва в цял свят с отлично качество, иновативни технологии и новаторски дизайн. В същото време собствениците на фирмата наблягат на вярност към традициите на семейното предприятие - на първо място страст към майсторството. През 2012 г., по случай 50-годишнината на производството в Хесборн, Borbet беше обявен за "Марка на века" от Deutsche Standards Editionen. По този начин Германия разпознава марки, които са емблематични в своята продуктова категория и дават пример за индустрията. Продуцентската група PSA през 2013 г. присъди на Borbet наградата за доставчик за 2013 г., която е престижна награда за доставчици за отговаряне на най-високите стандарти за качество.

Една от многото иновативни технологии, внедрени в заводите на Borbet, е патентованата технология ExaPeel, тоест микропрецизно лазерно гравиране за създаване на надписи и орнаменти и дори филигранни шарки върху алуминиевите джанти. Това се постига чрез използване на много тънък лазерен лъч, който премахва специално основно покритие и разкрива всякаква форма на оцветен подкосъм. Благодарение на това, моделите джанти, декорирани по този начин, представляват най-високото ниво на естетическо покритие на джантата, също така е възможно персонализиране на дизайна и създаване на уникален модел. Други съвременни технологии, използвани в производството са тези, които намаляват теглото на колелата с едновременно увеличаване на тяхната издръжливост – FlowForming, Undercut, NatureWheel, както и технология, която позволява да се подобрят аеродинамичните свойства на джантата – AeroTec.

Марката Borbet не можеше да липсва на българския пазар. И именно Djantite.BG е най-големият и оторизиран дистрибутор на джанти Borbet в България. Това се доказва и от обема на продажбите. Като се има предвид краткото време, което е изтекло от по-голямото участие в тази марка, това е впечатляващ резултат. Гамата на джантите Borbet в момента включва около 130 модела с различни дизайни, покрития и размери, групирани в следните сегменти: класически, премиум, спортни и търговски джанти (т.е. класика, премиум модели, спортна и икономична линия). Опитваме се да осигурим постоянна наличност на най-популярните модели. Благодарение на това те могат да бъдат изпратени директно от нашия склад, а клиентът може да получи пратката дори на втория ден след направена поръчка в онлайн магазина. Каним ви да се запознаете с пълното предложение на джанти Borbet на сайта на нашия магазин.
pixel