Алуминиеви Джанти Seventy9 - (НЕ) Стандартните Афтърмаркет Джанти

2021-11-06
Алуминиеви Джанти Seventy9 - (НЕ) Стандартните Афтърмаркет Джанти

Вторичният пазар за алуминиеви джанти е истинска бъркотия, където може да бъде трудно за обикновения клиент да намери и извлече това, което е наистина ценно. Разбира се, тук присъстват надеждни производители, но основният проблем е широката наличност на много евтини джанти с неопределена репутация и качество. Често продавачът и обикновено брокерът (дори въпреки най-добрите му намерения) предлагат обичайния боклук на нищо неподозиращите клиенти. Качествената проверка на вторични джанти в България е истински проблем, но за щастие напоследък често се обсъжда от индустриални портали и списания.


Джантите Seventy9 са формално типични джанти за вторичен пазар, които действат като заместител на фабрично монтираните колела на леки автомобили. Терминът "типичен", обикновено свързван с посредственост и добре изтъркана схема, тук обаче предизвиква други конотации. Джанти, подписани с характерно лого, представящо числото "79", са вторичен продукт, който е преди всичко надежден, създаден с внимание към качеството и детайлите. И именно в този положителен смисъл е „типично“. Тайната е, че целевата аудитория са по-взискателните клиенти. Тези, които очакват експресивно предложение, доказано в същото време, и което е много важно - все пак на разумна цена.

 

Алуминиеви Джанти Seventy9 SCF-A SFP

 

Алуминиеви джанти Seventy9 са гаранция за качество и добър дизайн


Важен въпрос е фактът, че seventy9 е собствена марка на търговец на едро и онлайн магазин (включително най-големия дистрибутор на джанти Borbet , предлагащ също марки като MAM и Keskin). Собствената марка може сама по себе си да бъде гаранция за качество и автоматично да вдъхне доверието на потенциален клиент (разбира се, при условие че компанията вече е изградила подходящо ниво на доверие). Ако искате да създадете марков продукт, чието производство всъщност се извършва от някой друг, не е достатъчно да изпратите поръчка и да изчакате стоката. Тук се нуждаете от ангажираност – не само фактическа, но и емоционална, новата марка трябва да бъде зеницата на окото и продуктът да бъде правилно поглезен, преди да бъде пуснат на пазара.

Дистрибутора от години успешно предлага собствена марка алуминиеви джанти (и техните аксесоари), която неизменно събира добри отзиви – Carbonado. Но Carbonado е популярна линия, където имаме избор от над сто модела с много различни дизайни, размери и ценови диапазони - с една дума, нещо хубаво за всеки. Джантите Seventy9 са поредица в намеренията на създателите, стремящи се да бъдат наречени - защо не? - престижно.

 

Джантите 79 ще бъдат оценени от привържениците на дискретния тунинг


Уникалните артикули не трябва да се сервират в излишък, така че seventy9 е само десетина модела, но с внимателно подбран дизайн. Благодарение на това колекцията поддържа стилистична съгласуваност, а силата й е в постоянната елегантност на дизайните: дизайнът е сдържан, характеризиращ се с финес и естетическа чувствителност. Ще бъде оценен от привържениците на дискретния тунинг, чиято цел е да подчертае класа на автомобила, а не да го превърне в "Батмобил". Тук няма блясък или ненужни странности, но има отлично усещане за форма и стил. Нека отбележим веднага: опасността от извършване на естетическа грешка с джантите Seventy9 е незначителна. Всичко, което е необходимо, е малко здрав разум или минимум интуиция - и вече сме в клуба на вътрешните хора.

Признаваме също, че това не е просто маркетинг с празни ръце. Стилистичният ефект на seventy9 е постигнат благодарение на детайлно проучване на най-добрите (често смятани за култови) модели джанти, които се превърнаха в неизменна част в автомобилния канон. Доказаната традиция послужи като отправна точка за създаването на уникална серия, способна да влезе в диалог с известни модели. И очевидно възраждането на класическия дух в новата формула е работило - джантите Seventy9 се поръчват все повече и повече. Дизайнът от висок клас, запазен по-рано за малцина, благодарение на новата марка отива на сламата на нашите гаражи.

 

Елегантен дизайн на джантите и олдскул вариации


Колекцията е разнообразна и дори изненада са две серии джанти: SV-E и SV-F, които разчупват лапидарната елегантност на марката. Тези джанти имат "мрежест" модел с характерно мрежесто разположение на раменете, което ги прави подобни на колелата със спици, използвани през 30-те години на миналия век (също намерени в много автомобили, произведени през 1980-те). Тук цветовете също добавят екстравагантност: освен черно и сребристо, има сини, кафяви и червени версии. Джантите са полирани и украсени с винтове. При модела SV-F джантата е значително разширена. Тези модели трябва да се подбират по-внимателно, по-скоро е предложение за олдтаймери или класика в модерно издание.

 

 

Поговорката казва, че една картина струва повече от хиляда думи, следователно - вместо да се ровим в описанията на следващите седемдесет и девет модела - предлагаме визуална конфронтация. Не е необходимо да се доказва колко е изключително важен аспектът на електронната търговия, а в това състезание платформата за продажби Djantite.BG е начело. Снимките на джантите са професионално направени и в отлична резолюция. Всяка седемдесет и девета джанта е представена от поне шест кадъра от различни ъгли (включително близък план). Освен това в популярната социална мрежа беше създаден профил Djantite.BG x Extreme Vision Wheels , в който редовно се публикуват интересни снимки на открито, направени на необичайни места, както и кратки видеоклипове. Уебсайтът, посветен на seventy9 джанти, ще бъде пуснат скоро.

 

Технология на алуминиеви джанти Seventy9

Това, което не се вижда, е скрито в технологиите. Тук си струва да споменем модела SCF-A, който се отличава с производствения метод - Compression Forged. Това включва използването на външна сила за образуване на колело, докато е горещо валцуван. Този метод е компромис между леене под ниско налягане (най-често срещаният метод на производство) и коване - запазено за най-добрите и най-скъпите джанти. По същество Compression Forged е вид формоване на поток. Чрез увеличаване на плътността на алуминия е възможно да се "отслаби" леглото на джантата, да се намали теглото на джантата и в същото време да се подобри нейната здравина. Всъщност моделът SCF-A се характеризира със своята лекота на конструкцията - както визуална, така и реална.

Като летописец трябва да се отбележи, че джантите седемдесет и девет се предлагат в диаметри от 15 до 20 инча, с различни ширини и разстояние между монтажните отвори. Всяка джанта е опакована в отделна (графично интересна) картонена кутия, закрепваща правилно джантата по време на транспортиране. Заедно с джантите, купувачът получава капачка с логото на seventy9, хромирани клапани и монтажен комплект (болтове или гайки и - когато е необходимо да се регулира джантата към главината в даден автомобил - подходящ центриращ пръстен). Стандартните капачки и лога могат да бъдат заменени с Red Pack, т.е. червените лога от серия X1 и капачка с логото в червена цветна версия.

Обобщавайки: една новост от Djantite.BG - seventy9 джанти - е добра възможност да видите как трябва да изглежда един типичен афтърмаркет пазар в най-добрия смисъл на думата.

 

Close
pixel