Алуминиеви Джанти 15 инча

( количество продукти: 207 )

Най-високият стандарт на изработка е основното предимство на алуминиевите джанти в представения 15-инчов диаметър. Ако търсите алуминиеви джанти с атрактивен дизайн и в същото време отлично качество, със сигурност ще намерите всичко необходимо тук. Предлаганите от нас алуминиеви джанти са с широк спектър от размери и дизайн, което позволява да бъдат избрани за почти всеки лек автомобил. Многобройни версии на разстоянието на монтажните отвори, както и различни ширини на джантата и параметъра ET гарантират правилното прилягане на джантата към автомобила.

Изберете перфектните 15 цолови лети джанти за вашия автомобил

15-инчовите алуминиеви джанти - също като джантите с други диаметри - изкушават с богатство от интересни дизайни и цветове. Ще задоволят както любителите на класическата елегантност, така и феновете на модерния дизайн. Предлагаме джанти с матово, гланцово или полирано покритие на достъпна цена. Най-често срещаните цветове на джантите са черен, графитен и сребрист, но има и златни, червени и дори оранжеви и сини версии.

В нашата оферта ще намерите и 16 цолови лети джанти.

Новите 15-цолови лети джанти може да струват по-малко, отколкото си мислите! При нас можете да оборудвате колата си с модерни, ефектно изглеждащи лети джанти за по-малко от 180лв всяка. Изберете модерна, динамична визия, отлично качество и параметри, гарантиращи безопасност!

Търсите евтини 15-цолови лети джанти? Изберете високо качество на достъпна цена!

15-инчовите лети джанти обикновено се считат за по-скъпи от стоманените. Предложението на нашия магазин показва, че не е задължително да е така. Ще намерите евтини 15 цолови лети джанти, които не отстъпват по качество на по-скъпите модели. Ние се фокусираме върху доказани, популярни марки, вкл. Bobet, Carbonado, Diewe Wheels. Уверяваме Ви се, че предлаганите в нашия магазин продукти са изработени от здрав материал и правилно съставени алуминиеви сплави. Благодарение на това можете да сте сигурни, че избраните от вас джанти r15 ще се държат правилно на пътя при всякакви условия. Алуминият е материал, който проявява висока пластичност и еластичност, което го прави устойчив на напукване, а при трудни маневри или удари не се напуква, а само се деформира. Алуминиевите джанти също са добър избор, защото отвеждат добре топлината от спирачната система, което я предпазва от прегряване.

Кои 15 цолови джанти ще паснат на вашата кола?

За първи път купувате нови алуминиеви джанти 15 цола? Може би се чудите как да изберете правилния продукт, за да сте сигурни, че ще пасне на вашия модел автомобил. Винаги се опитваме да улесним нашите клиенти. В описанието на нашите продукти ще намерите подходяща информация със списък на популярни модели автомобили. Също така препоръчваме на нашите клиенти да използват нашата търсачка и да изберат подходящи филтри за търсене. Благодарение на това можете лесно да намерите 15" алуминиеви джанти с подходящо разстояние, ширина или ET (монтажен параметър - Дълбочина на вграждане). Предлагаме най-популярните видове: 15" алуминиеви джанти 4x100, 15ки алуминиеви джанти 5x100 или 5x112 алуминиеви джанти.

Алуминиевите джанти имат предимството пред стоманените, че могат да бъдат формовани в различни форми. Благодарение на ефектните, атрактивни на вид алуминиеви джанти, вашият автомобил ще придобие спортен, динамичен силует. Също така си струва да се уверите, че вашите 15-инчови алуминиеви джанти също са съвпадащи по отношение на детайлите. При нас можете да изберете цвета на алуминия и вида на покритието - матово, полирано или лъскаво.

Търсите алуминиеви джанти с различен размер? Ще ги намерите тук:

  • 14 инча лети джанти
  • 16 инча лети джанти
  • 17 инча лети джанти
  • 18 инча лети джанти
  • 19 инча лети джанти

Препоръчваме и аксесоари, например вентили за джанти.

pixel