Алуминиеви Джанти 16 инча

( количество продукти: 962 )

Търсите ли поразително изглеждащи 16-инчови джанти за автомобили? Имаме оригинални алуминиеви джанти от производители като MAM, Carbonado, Keskin, Alutec и много други за вас. Джантите се предлагат в богат избор от видове, дизайни, цветни версии и различни видове покрития. Всичко, което трябва да направите, е да използвате наличните филтри за търсене и точно да определите техническите параметри на джантите, които да съответстват на модела на автомобила, който използвате или да се конултирате с нашия експертен екип.

16" инчови алуминиеви джанти - как да изберем правилното?

Най-важният от параметрите е, разбира се, определянето на желаната ширина на джантата, разстоянието между отворите за монтажните болтове и определянето на параметъра ET, т.е.факторът за монтиране на джантата, посветен на даден модел автомобил. След определяне на горните параметри ще бъдат показани наличните 16 лети джанти.Можете да избирате между различни цветове и стилове на покритие. Трябва да се подчертае, че всичките 16" лети джанти, предлагани от нашия магазин, са продукти от световна класа, характеризиращи се с висока издръжливост и елегантен външен вид. Изберете джанта и направете поръчка. Препоръчваме!

В нашата оферта ще намерите и 17-инчови алуминиеви джанти.

Чудите се дали новите 16 инчови лети джанти са правилният избор за вас? Не е нужно да се притеснявате за цената при нас! Евтините 16-инчови лети джанти струват само малко повече от стоманените джанти. Винаги можете да разчитате на високо качество. Предлагаме алуминиеви джанти 16 цола от реномирани производители, изработени от специални алуминиеви сплави устойчиви на повреди и деформации. Те са предназначени да ви осигурят безопасно и комфортно шофиране, съчетано с радостта от динамичния външен вид на вашия автомобил!

Как да изберем правилните лети джанти R16?

Дори да знаете, че имате нужда от 16 цолови джанти, това не е достатъчно информация, за да изберете правилния продукт. И така, как да намерите правилните джанти за вашите колела сред стотиците продукти, които предлагаме? Ние сме тук, за да помогнем. На страницата на всеки 16 инчов модел джанта ще намерите полезна информация със списък с популярни модели автомобили, в които можете да използвате тези лети джанти.

Практичната търсачка с филтри също ще ви помогне да намерите идеалния продукт. Всяка алуминиева джанта има специфични параметри: ширина, дълбочина на вграждане и разстояние. В нашия магазин се предлагат например алуминиеви джанти 16" 5x112, алуминиеви джанти 16" 5x114 или 16 алуминиеви джанти 5x108, тези числа показват междуболтовото разстояние. Ако знаете този параметър за вашите джанти, можете значително да намалите броя на резултатите от търсенето, което ще ви улесни при намирането на правилния продукт.

Алуминиевите джанти също са избрани заради поразителния им външен вид. В търсачката можете да определите дали предпочитате сребристи или черни, матови или лъскави 16 алуминиеви джанти.

Имате въпроси или не знаете как да изберете правилните 16ки джанти? Свържете се с нас и със сигурност ще намерим правилното решение за Вас!

16" инча лети джанти - придайте на вашия автомобил хищен, спортен характер

16-инчовите алуминиеви джанти се избират не само от любителите на бързото, спортно шофиране. Можете да ги използвате и в колата, която карате из града. Поради факта, че алуминият е материал, склонен да променя формата си, джантите от лека сплав изглеждат много по-привлекателни от стоманените джанти. Изберете дизайна, който ви харесва най-много и вашият автомобил ще привлече вниманието на минувачите и другите шофьори.

Размерът 16 инча не е за вас? Нашата оферта включва и други размери лети джанти:

  • 14 инча лети джанти
  • 15 инча лети джанти
  • 17 инча лети джанти
  • 18 инча лети джанти
  • 19 цола лети джанти

Препоръчваме и вентили за джанти на атрактивни цени!

pixel