Алуминиеви Джанти 17 инча

( количество продукти: 2330 )

По-долу ще намерите широка гама от 17-инчови модели алуминиеви джанти. Всички джанти идват от признати производители и представляват най-добрите и ценени марки в света. Най-високите производствени стандарти и специално подбраните алуминиеви сплави гарантират, че предлаганата от нас серия от 17-цолови джанти ще задоволи и най-взискателните потребители. Предлаганите тук алуминиеви джанти са обект на желание на собствениците на автомобили не само заради качеството си, но и заради атрактивния и уникален дизайн. Предлага се много разнообразна гама от дизайни на джанти в различни цветове. Адаптирането към всеки автомобил осигурява достатъчно голям диапазон от размери: ширина на джантата, разстояние между отворите (напр. обичайните 5x112, 5x130, 5x110 или 5x114.3) и офсет (ET параметър).

17 инчови алуминиеви джанти - подобрен комфорт и безопасност

Оборудването на лек автомобил с алуминиеви джанти значително повишава неговата естетическа стойност и визуално възприемане. Правилно подбраните джанти от лека сплав също повишават безопасността на потребителя на пътя. Важното е, че предлагаме този висококачествен продукт, т.е. 17-цолови алуминиеви джанти, на конкурентни, достъпни цени, адаптирани към реалностите на вътрешния пазар.

В нашата оферта ще намерите и 18 цолови лети джанти.

Ако досега не сте решили да поставите нови 17 инчови лети джанти поради вярата си във високата цена, време е да промените това. В нашия магазин джантите от алуминии струват малко повече от стоманените джанти и на тази цена получавате високо качество, гарантирано от реномирани производители. Продуктите, налични в нашата оферта, идват от Европа и Америка, наред с други от Borbet, Brock, Carbonado, Wrath Wheels и други оценени на пазара компании.

Кога трябва да изберете 17-цолови лети джанти пред стоманени?

Доскоро 17-инчовите алуминиеви джанти бяха избрани главно от любителите на бързото шофиране и собствениците на спортни автомобили. Днес обаче вече не е необходимо да се ръководите от тези стереотипи. Ако харесвате алуминиеви джанти, можете да ги монтирате и на градска или семейна кола. Освен атрактивния външен вид на автомобила, ще си осигурите и по-голяма безопасност. Алуминият е материал, който провежда топлината перфектно и следователно събира излишната топлина от спирачната система. Това е фактор, който е в състояние да предотврати сериозна повреда в случай на дълго пътуване с кола. 17ки алуминиеви джанти също се считат за по-издръжливи. Свойствата на алуминия решават за това, тя е по-пластична от стоманата, което означава, че при удар или друга сила само се деформира, а не се чупи.

Какво да имате предвид при избора на нови 17-цолови лети джанти?

В нашия магазин ще намерите както евтини 17 инчови лети джанти, така и продукти от висок клас. Още когато прегледате накратко наличните модели в тази категория, ще забележите, че те се различават един от друг по отношение на формите и детайлите на покритието. Външният вид на 17 цоловите лети джанти обаче не е основният критерий за избор. Параметрите, свързани с размера и начина на сглобяване ще бъдат определящи.

Ако не знаете кой от стотиците предлагани продукти в нашия магазин да изберете, улеснете задачата си и използвайте удобната за потребителя търсачка. Всичко, което трябва да направите, е да въведете основните параметри: разстояние, ET (дълбочина на вграждане) и ширина, и ще получите резултати, стеснени до продукти, които пасват на вашия автомобил. Търсите алуминиеви джанти 17" 5x112, алуминиеви джанти 17" 5x114.3 или алуминиеви джанти 17" 5x108? Благодарение на търсачката и прецизните описания в нашия сайт ще сте сигурни, че сте избрали правилния модел.

Позволяваме и на любителите на алуминиеви джанти да избират детайлите на финала. В търсачката можете да решите дали искате да разгледате модели в черен или сребрист цвят, мат или гланц.

Имате ли нужда от други размери лети джанти? Разгледайте останалите категории:

  • 14 инча лети джанти
  • 15 инча лети джанти
  • 16 инча лети джанти
  • 18 инча лети джанти
  • 19 инча лети джанти

а също и болтове и гайки за алуминиеви джанти.

pixel