Блог

Трябва ли да купите отделен комплект джанти за зимата?
Като цяло повечето хора биха се съгласили, че да имате различен комплект джанти и гуми за зимата е хубаво нещо и може би необходимост.
Не всички обаче са убедени, така че възниква въпросът.
Наистина ли имате нужда от отделен комплект джанти и гуми за зимата?
Очевидно това не е необходимост, но има своите предимства. Обикновено казано, наличието на друг комплект е не само удобно, но също така може да спести пари в дългосрочен план.
Точно така, въпреки първоначалните предварителни разходи за закупуване на допълнителен комплект джанти, вероятно е по-икономично да имате два отделни комплекта за различни сезони.
Използването на различни комплекти е ефективен начин за намаляване на ненужното износване на гуми и макар че ще трябва да инвестирате повече предварително, това ще осигури няколко предимства в дългосрочен план.
Не сте убедени?
Продължете да четете, за да научите повече.
Прочетете още
Rotiform е официален доставчик на джанти за Ferrari 296 GT3
Марката на Wheel Pros, Rotiform, днес обяви продължаващото си партньорство с Ferrari като официален доставчик на джанти за най-новата фабрична състезателна кола, която ще излезе от Маранело, Ferrari 296 GT3. Rotiform разработи изцяло нова, кована джанта, хомологирано специално за фабричната състезателна кола 296 GT3. Автомобилът ще направи своя дебют на дисплея със специално изработените джанти Rotiform за първи път на 24-те часа на Спа през 2022 г. и ще започне да се състезава през 2023 г.
Прочетете още
Алуминиеви или Стоманени Джанти - Какви да изберем за Автомобила ?
Стоманени или алуминиеви джанти - ще сменяте джантите си с нови и сте изправени пред такъв избор? Когато купувате, си струва да се ръководите от нещо повече от външен вид. Когато научите предимствата и недостатъците на алуминиевите и стоманени джанти, със сигурност ще ви бъде по-лесно да изберете подходящия за вас продукт. Вижте каква е разликата между двата вида джанти!
Прочетете още
Close
pixel