Алуминиеви Джанти 14 инча

( количество продукти: 52 )

Всички 14-инчови алуминиеви джанти

предлагани в нашия магазин, са висококачествени продукти, които се отличават с перфектна изработка. Подходящо подбраните алуминиеви сплави, използвани в производствения процес, гарантират здравината и издръжливостта на тези 14-инчови джанти. Широка гама от размери, като например разстоянието между отворите за закрепване на джантата, ширината или изместването/офсет (ET) ви позволяват да монтирате 14-инчови джанти към всеки автомобил, изискващ джанти с този диаметър. Наред с други неща, налични са разстояния като 4x98, 4x100, 5x100 и други, ширини от 5 "до 8" и различни офсети ЕТ.

Ние предлагаме 14-инчови алуминиеви джанти в интересен, разнообразен дизайн, сред които всеки ще намери нещо за себе си. Джантите имат различен цвят и покритие, те могат да имат матова, анодизирана, гланцирана или полирана предна страна. Друг, не по-малко важен атрибут на нашите алуминиеви джанти са конкурентните цени - моля, проверете нашите предложения.

В нашата оферта ще намерите и 15-инчови алуминиеви джанти.

14-инчовите алуминиеви джанти са популярен размер, който пасва на много модели автомобили. Търсите ли такива джанти за вашата кола? В Djantite.BG ще откриете стотици модели 14-цолови лети джанти от висококачествени алуминиеви сплави. Богат избор от продукти с различни разстояния, дълбочини на вграждане и ширини е гаранция, че ще можете да изберете модел, който идеално пасва на колелата на вашия автомобил.

14" лети джанти - не само за спортни коли

Чудите се кой продукт ще е по-добър за вашия автомобил: стоманени или алуминиеви джанти? Така наречените джанти, свързани предимно със спортни автомобили, всъщност са универсално приложими. Характерните свойства на алуминия: висока пластичност и добра топлопроводимост, можете да го използвате и при ежедневно шофиране. Благодарение на използването на 14-инчови алуминиеви джанти, вашият автомобил ще може да се справя добре при всякакви условия. Тези видове джанти осигуряват ефективно разсейване на излишната топлина от спирачната система, което повишава безопасността при шофиране. Поради високата пластичност те не са изложени на напукване по време на трудни маневри или в резултат на сблъсък с друга кола.

Важно предимство на 14-те алуминиеви джанти е и атрактивният външен вид. Алуминият е материал, който може свободно да се формира в различни форми. Ето защо алуминиевите джанти изглеждат напълно различни от стоманените. Това придава на вашия автомобил напълно нов, динамичен външен вид, който ще привлече вниманието на улицата.

Кои 14 инча джанти трябва да изберете за вашия автомобил?

Нашата гама от 14-инчови алуминиеви джанти се състои от стотици продукти от висок клас. Чудите се как да изберете правилния сред тях? На първо място, размерът на джантите на вашия автомобил е от решаващо значение. В описанието на всеки наш продукт ще намерите подробен списък с най-популярните модели автомобили, за които пасват джантите r14.

Също така си струва да използвате нашата търсачка с филтри. Можете да го използвате, за да стесните резултатите от търсенето си и да разглеждате само онези лети джанти, които имат правилните параметри. Най-важните детайли, които определят дали ще можете да монтирате даден тип джанти на колелата на вашия автомобил са: разстояние, ширина и дълбочина на изнасяне или офсет. В нашия магазин предлагаме най-популярните модели в различни разстояния:

  • 14" алуминиеви джанти 4х100
  • 14" алуминиеви джанти 5x100
  • 14" алуминиеви джанти 4x98
  • 14" алуминиеви джанти 4x108

и други.
Не е ли всичко? За да може избраният модел алуминиеви джанти R14 да отговарят на каросерията на вашия автомобил, можете да изберете и детайли на покритието: цвят и версия с гланц или полирани.

Търсите лети джанти с други размери? Ще ги намерите в следните категории:

pixel